Tahitian Noni Juice

Tahitian Noni Juice

Prakash Medical Ayurveda is ook geregistreerd distributeur van het wereldberoemde product Tahitian NONI.
Onderstaand de allernieuwste wetenschappelijke documentaire van Tahitian Noni International over nieuwe unieke recentelijk ontdekte inhoudstoffen in Tahitian Noni Juice. Dit korte filmpje is écht een aanrader om eens aandachtig te bekijken zodat je eens en voor altijd exact weet waarom Tahitian Noni Juice zo ongelooflijk goed voor je is in tegenstelling tot vele andere vruchten, Superfruits, sapjes en overige supplementen.

Tahitian Noni Family Beverage in Mango – Passionfruit smaak, 750ml aluminum fles, nu verkrijgbaar.

KLIK HIER OM NAAR DE WEBWINKEL TE GAAN

NIEUW NONI VERZORGING, met miraculeuze natuurkracht
Te Poema (gezichtsverzorging), Moea (verzorging lichaam), Skin Supplement Noni,

Noni voor Honden!

WAT IS NONI?

Noni, botanisch Morinda citrifolia genoemd, is een plant die in Frans-Polynesië al ruim 2000 jaar bekend staat om zijn heilzame werking.

Volgens de overlevering is de plant meegebracht door inwoners van Zuid-Oost Azië die lang geleden naar Polynesië trokken en hun kostbaarste bezittingen meenamen. Daartoe behoorden ook geneeskrachtige planten waarvan de Noni de belangrijkste was.
Hoewel de Morinda citrifolia op meer plaatsen op aarde voorkomt, is een betere natuurlijke omgeving voor Noni dan Frans-Polynesië nauwelijks denkbaar. De zeer vruchtbare vulkanische aarde, het pure en heldere water en de schone, zuivere lucht vormen een ideale voedingsbodem waarin Noni optimaal gedijt.

Hierdoor bevatten de Noni-producten uit Frans-Polynesië, die als TAHITIAN NONI® door TAHITIAN NONI INTERNATIONAL op de markt worden gebracht, de hoogste concentratie van de werkzame stof proxeronine.

TAHITIAN NONI INTERNATIONAL hetgeen in Juli 1996 in Salt Lake City is opgericht, heeft wereldwijd als eerste onderneming in de geschiedenis, de wereld kennis laten maken met de Noni vrucht door TAHITIAN NONI® Juice op de markt te brengen. TAHITIAN NONI® Juice is daardoor hét origineel en de standaard in de Noni industrie.

Enkel en alleen TAHITIAN NONI® Juice biedt de consument een 100% klantentevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat als de consument niet het gewenste resultaat bewerkstelligt met TAHITIAN NONI® Juice, de consument het aankoopbedrag terug vergoed krijgt. Zó zeker is TAHITIAN NONI INTERNATIONAL van haar unieke product, TAHITIAN NONI® Juice.

Waarvoor helpt Tahitian Noni Juice?

Door het innemen van TAHITIAN NONI® Juice wordt in het lichaam xeronine gevormd, een stof die ervoor zorgt dat cellen die niet goed functioneren of beschadigd zijn, geholpen worden om zich op natuurlijke wijze te herstellen. Dit heeft een positieve invloed op de levensduur van de cel en dus van het hele organisme.

Afhankelijk van de plaats in het lichaam van de beschadigde cellen, weefsels en organen zal de toepassing van TAHITIAN NONI® Juice een heilzame werking hebben en aandoeningen zoveel mogelijk voorkomen.

Bij de bereiding worden absoluut geen toevoegingen gebruikt zoals suiker, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. TAHITIAN NONI® Juice is dus puur natuur en kan daarom door iedereen gebruikt worden. Het is een bijzonder veilig product dat absoluut geen bijwerkingen veroorzaakt.

Onafhankelijk Wetenschappelijk Onderzoek

Vele artsen, chirurgen, specialisten, therapeuten, tandartsen, wetenschappers, chiropractors, diëtisten, topsporters, en zelfs dierenartsen zweren al jaren bij het dagelijks gebruik van TAHITIAN NONI® Juice!

Evenals vele anderen, die de geweldige effecten zelf hebben ervaren vanwege de krachtige wonderbaarlijke effecten op zowel lichaam als geest, zonder enige bijwerkingen!

Sinds 2003 is TAHITIAN NONI® Juice opgenomen in hét handboek hetgeen ELKE huisarts in Amerika bezit en mee werkt, The American PDR (Physician’s Desk Reference)

Dit is dé bevestiging dat TAHITIAN NONI® Juice 100% gedocumenteerd en onafhankelijk onderzocht is en dit erkend wordt door de medische wereld.

Het TAHITIAN NONI® Juice heeft in Amerika officieel etiket “G.R.A.S.” gekregen, hetgeen betekent: Generally Recognized As Safe. Het kan daarom zelfs geheel veilig worden gebruikt door kinderen, zieke mensen, mensen met medicatie, zwangere vrouwen en zogende moeders.

De wondervrucht, die sinds 5 juni 2003 in circa vele landen van Europa legaal verkrijgbaar is.