Betalingswijze

Betalingswijze

In de regel wordt de bestelling verzonden bij vooruitbetaling, wij versturen de producten dan zodra wij uw betaling hebben ontvangen.
Bij alle bestellingen wordt € 8,00 verzendkosten berekend. (Per categorie / leverancier)
iDEAL:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.Onze partner voor de betaling per iDEAL is de RABOBANK. Betrouwbaarheid is bij online-transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt INGBANK de modernste beveiligings- en versleuteltools. Zo wordt u beschermd tegen online-fraude.
Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
PAYPAL

PayPal is de veiligste en meest efficiënte manier om mee te betalen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening. (Betalingskosten 3%)

VOORUITBETALING:
Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt ontvangt u per e-mail een bevestiging met alle belangrijke informatie, zoals het totaalbedrag, rekeningnummer en opdrachtnummer. Nadat wij het geld van uw overschrijving hebben ontvangen zenden wij u de bestelde goederen zo spoedig mogelijk toe.Houdt er rekening mee dat een overschrijving in de regel ca. 2-3 werkdagen duurt. Wij doen ons best uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, zodat u ook zo snel mogelijk de goederen in ontvangst kunt nemen. Daarvoor hebben wij echter wel uw hulp nodig. Let op de volgende punten, deze zijn noodzakelijk om uw opdracht correct te kunnen verwerken: Voor betalingen binnen Nederland kunt u gebruik maken van de volgende rekeningnummer:
1269 81523 tnv: Prakash medical Ayurveda te Lelystad.
ZELF AFHALEN VAN BESTELLINGEN: 
Zelf afhalen is mogelijk na telefonische afspraak.
Adres:
Cannenburch 80, 8226 RS Lelystad
Telefoon: 06-16523622
BTW NR: NL 2463.35.701.B01
KvK nr: 32129178